Grbin: Plenković je pobrojao 11 muževa HDZ-a od kojih su neki poznati po tučama u noćnim klubovima

Vijesti 04. ožu 202418:46 0 komentara

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin dao je izjavu za medije povodom najavljenog raspuštanja Sabora.

“Prije 15-ak dana građani su rekli dosta je, odmah na izbore. Nakon toga samo raspravljali u Saboru, ali su se HDZ-ovci grčevito borili da se ne ode na iozbore, a danas smo napokon saznali da ćemo na izbore prije europarlamentarnih izbora”, kazao je Grbin pa dodao:

“Ono što je bitno: prosvjed koji smo organizirali donio je prvi korak. Drugi korak mogu donijeti samo građani, a to je – dosta je korupcije, laži, raznih Turudića, dosta je HDZ-a. To je jedino što Hrvatsku može spasiti. Ova zemlja zaslužuje bolje.”

“Tajming pokazuje da su se u HDZ-u uplašili građana, da građani to traže, da su bijesni i da žele promjene”, dodao je Grbin.

Premijer Andrej Plenković objavio tko će biti nositelji lista HDZ-a. “Pobrojao je 11 muževa HDZ-a od kojih su neki poznati po tučama u noćnim klubovima koji će biti nositelji lista i koordinatori. Mi smo koordinatore predstavili još u srpnju prošle godine, to je davno poznato.”

Naveo je da su razgovori s Možemo! počeli. “Dio će se dogoditi već sutra, a prejudicirati njihov ishod niti mogu niti hoću.”

Naravno da ću nositi listu i da ću se kandidirati na izborima”, rekao je Grbin, dodajući da će najvjerojatnije nositi listu u 8. izbornoj jedinici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!