Grbin u Splitu: Podržavam svakog tko raskrinkava HDZ

Vijesti 15. tra 202317:12 2 komentara
Miroslav Lelas/Pixsell

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u subotu je u Splitu komentirao prosvjed "Za Vukovarsku obilaznicu" i najavu da će Domovinski pokret organizirati prosvjed "Za spas Slavonij" te je rekao kako podržava svakoga tko raskrinkava HDZ.

“Dajem podršku svakome tko se u ovom trenutku bori za bolju i uspješniju Hrvatsku i raskrinkava  HDZ-ovske laži kojima se građane krade,” izjavio je Peđa Grbin novinarima na splitskoj Rivi, gdje je  dao potporu humanitarnoj akciji “Omiljeni cvijet Ane Rukavine.”

Za današnji prosvjed  inicijative “Za vukovarsku obilaznicu”, na kojem se okupilo stotinjak građana uz kružni tok kod Osnovne škole Antuna Bauera u Vukovaru, Grbin je rekao kako je očekivan te da je Vukovar jedino županijsko  sjedište koje nema obilaznicu.

“Vukovar je grad kojeg  se vladajući sjete jednom u godini 18. studenoga, a preostala 364 dana  kao da ne postoji iako  se vladajući u njega zaklinju, ali  ništa konkretno nisu za njega napravili,” ustvrdio je Grbin.

Osvrćući se na najave  gradonačelnika Vukovara i predsjednika Domovinskog pokreta Ivana  Penave da će ta stranka organizirati prosvjed “Za spas Slavonije”, predsjednik SDP-a je izjavio kako  – HDZ laže Slavoncima.

“Projekt Slavonija je projekt čija su lica postali Gabrijela Žalac i Tomislav Tolušić – uskočki optuženici”, kaže Grbin.

Pri tomu je dodao kako članovi SDP imaju slobodu pojedinačno odlučiti hoće li ići na taj prosvjed.

Na novinarsko pitanje hoće li on osobno nazočiti tom prosvjedu, Grbin je rekao kako će se o tomu još posavjetovati s kolegama na terenu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare