Grmoja otkrio što ga je iznenadilo u dogovoru HDZ-a i DP-a

Vijesti 09. svi 202413:05 1 komentar

Naš Ilija Radić razgovarao je s Nikolom Grmojom (Most) o novoj parlamentarnoj većini i dogovoru između HDZ-a i Domovinskog pokreta.

Na pitanje je li ga iznenadio ovakav rasplet događaja, Grmoja odgovara: “Mi smo na to upozoravali u kampanji i četiri godine, da je to poslovni projekt Vujnovca i Radića, da se ta investicija treba vratiti, treba pod svaku cijenu ući u Vladu.”

“Ono što me iznenadilo jest koliko su transparentni, mislio sam da neće tražiti ministarstvo gospodarstva, tamo će postaviti nekog državnog tajnika pa će preko njega odrađivati poslove, ali ovdje se ništa ne krije, ovdje se igra otvorenih karata”, dodao je.

Navodi da će trebati godina dana da se formira Ministarstvo demografije i dodaje da “mišta vrijednosno nisu dobili, ni Ministarstvo kulture ni Ministarstvo obrazovanja”.

Osvrnuo se na predsjednika DP-a. “Jedino sam kod njega u ovim razgovorima osjetio nekakav bijes prema Plenkoviću i želju da se nešto preko Sabora formira, ali on je očito preslab.”

Kaže da su Ćipe, Markuš i drugi DP-ovci propali u zemlju i volio bi da se oglase oni koji su Plenkovića nazivali lopovom i globalistom.

“Sad umjesto jednog Zekanovića imamo 12 Zekanovića, ovo je sad HDZ i 13 Zekanovića”, tvrdi Grmoja.

Tijek događaja pratimo na OVOM LINKU.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare