HDZ odgovorio Puljku: “Skup je sport voditi grad s aktivistima”

Vijesti 20. ožu 202316:38 3 komentara
Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitski HDZ odgovorio je na prozivke gradonačelnika Ivice Puljka koji je objavio da je dobio kaznu od 13.272 eura koju mora platiti iz svog džepa zbog greške HDZ-a.

“Svjedočili smo danas jednom od najjeftinijih gradonačelnikovih pokušaja konstruiranja još jedne epizode u kojoj ga ‘zli i opaki’ HDZ koči u radu (iako ima apsolutnu većinu). Sada je HDZ kriv jer ga je Park-šuma Marjan (čitaj Marinić) prijavila za bespravnu gradnju, a stvari nije vratio u prvobitno stanje jer je na prijevremene izbore otišao zaslugom svog zamjenika pa ga je inspekcija kaznila na uočene nepravilnosti”, komentirali su iz HDZ-a pa dodali:

Budući da je jasno kako u ovom najnovijem ‘udaru’ na gradonačelnika nema ni promila suodgovornosti HDZ-a, predlažemo Puljku da sazove hitan sastanak s Marinićem i Ivoševićem te zatraži od njih ‘sufinanciranje’ posljedica njihove zaigranosti. Skup je sport voditi grad s aktivistima.”

Podsjetimo, gradonačelnik Splita Ivica Puljak objavio je kako je dobio kaznu od 100.000 kuna ili 13.272 eura zbog nepravilnosti u dokumentaciji o rekonstrukciji vodovoda i kanalizacije u Vili Dalmacija. Detaljnije o ovome čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.