Ikea povlači proizvod, postoji opasnost od ozljeđivanja. Nude povrat novca

Vijesti 21. pro 202208:08
Marko Prpic/PIXSELL/ilustracija

Tvrtka IKEA potiče sve kupce koji posjeduju ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, da je prestanu upotrebljavati te da se obrate tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa, objavili su iz tvrtke.

Sigurnost kupaca uvijek je polazna točka u tvrtki IKEA. Stoga tvrtka IKEA povlači ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom (22 označava godinu, a 21 tjedan u kojem je proizvod proizveden) jer postoji opasnost od pucanja noge na zvjezdastoj osnovi stolice, što bi moglo uzrokovati pad i moguće ozljeđivanje korisnika.

Tvrtka IKEA potiče sve kupce koji posjeduju ODGER uredsku stolicu boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom da je odmah prestanu upotrebljavati i vrate u robnu kuću IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa.

IKEA

Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tome došli smo do saznanja da bi noga na zvjezdastoj osnovi ODGER uredske stolice boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, mogla puknuti.

ODGER uredske stolice boje antracita s oznakom datuma 2221 ili starijom, moguće je vratiti u robnu kuću IKEA te ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Naziv i oznaka datuma proizvoda mogu se pronaći ispod sjedišta, utisnuti u materijal stolice.

Ako želiš saznati više, posjeti IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Tvrtka IKEA se ispričava zbog potencijalnih neugodnosti koje može uzrokovati povlačenje ovog proizvoda.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.