Ivica Puljak o svom zamjeniku: Ivošević ostaje na svojoj funkciji

Vijesti 25. ožu 202212:32 > 13:59 1 komentar
N1

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak, nakon što je državno odvjetništvo zbog prijetnje novinarima prekjučer podiglo optužnicu protiv njegova zamjenika Bojana Ivoševića, rekao u petak na konferenciji za novinare da je Ivošević i dalje na svojoj dužnosti i da još nije dobio optužnicu.

Na konferenciji za novinare gradonačelnik Puljak je rekao da je bio na putu pa se zbog mnogih obveza nije uspio javiti na novinarske pozive.

VEZANE VIJESTI

Novinarima je odmah na početku rekao kako danas ne želi odgovarati na hipotetska pitanja sve dok njegov zamjenik ne dobije optužnicu u ruke.

Rekao je kako je konferenciju za novinare sazvao zbog opravdanog interesa javnosti, a zbog toga što Ivošević nema uvid u spis, ne može odgovarati na pitanja “što bi bilo kad bi bilo”.

“Od toga ću se suzdržati. Onog trenutka kada Bojan dobije spis i zajedno ga s odvjetnikom prouči, onda ćemo o tome donijeti odluku i obavijestiti javnost. Zamjenik je i dalje na svojoj funkciji, obavlja svoj posao, a što će biti u budućnosti, obavijestit ćemo vas”, poručio je Puljak.

Na pitanje što na sve to kažu programski partneri, Puljak je odgovorio kako još nije imao vremena s njima razgovarati jer je sinoć došao s puta.

Novinare je zanimalo i kako će reagirati ako optužnica bude potvrđena, a on je ustrajao na tome da “ne odgovara na hipotetska pitanja”.

Na novinarsku primjedbu da je Općinsko državno odvjetništvo na svojim stranicama objavilo optužnicu, rekao je kako od njega ne bi bilo odgovorno, a ni ozbiljno prije nego što naprave potpuni uvid u predmet odgovarati na hipotetska pitanja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare