Ivošević o aferama: Nisam napravio ništa na štetu ovoga grada i građana

Vijesti 11. srp 202220:28 0 komentara
Miroslav Lelas/PIXSELL

Bojan Ivošević komentirao je rezultate lokalnih izbora u Splitu, a osvrnuo se i na malu izlaznost.

“Broj naših glasova je veći nego što je Andro Krstulović Opara dobio, legitimitet je nesporan.Onaj tko dovede u pitanje legitimitet izbora, dovodi u pitanje sve gradske vlasti grada Splita otkad se gradonačelnik bira na ovakav način “, kazao je Bojan Ivošević te dodao kako je jako mali broj glasova birača zapravo dobila suprotna strana, Centar je imao izlaznost na razini “najboljih rezultata u povijesti Splita, a oni su u potpunosti zakazali, odnosno njihovi birači očito nisu cijenili ono što su radili u proteklih godinu dana”.

VEZANE VIJESTI

Na pitanje kako planira kombinirati brigu za javni gradski interes te pravni postupak, s obzirom na to da iza sebe ima tri afere, jednu optužnicu, odgovorio je kako kad dođe kući i pogleda se u ogledalo – ima nula afera.

“Ništa nisam napravio na štetu ovoga grada i građana i do zadnjeg dana ću se boriti za ovaj grad”, kazao je Ivošević za Dnevnik.hr.

Sam ne može kontrolirati narativ koji je prisutan u javnosti, kazao je. Seks-afera, kako je ustvrdio, s njegove strane nije bila neukusna, žao mu je samo kolege Baričića koji je iskorišten na jedan podao način i smatra da se u toj kampanji dotaklo moralno dno.

Nada se da će njegov kolega što prije preći preko svega i nastaviti normalno sa životom.

O ostavci Vice Mihanovića na mjesto predsjednika gradskog HDZ-a nije htio puno govoriti. Rekao je tek kako je ironično da ljudi koji su zazivali njihove ostavke i tražili da se oni maknu iz politike, dobili poruku od svojih birača koji su htjeli da oni odu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!