Izvori bliski bivšoj upravi Holdinga: Možemo! su sekta koja provodi svoje dogme

Vijesti 05. lis 202109:39 > 13:111 komentar
Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

N1 televizija od ljudi bliskih smijenjenim članovima uprave Zagrebačkog holdinga, Nikole Vukovića i Ante Samodola, neslužbeno doznaje da je suradnja s Tomislavom Tomaševićem pukla jer su ih gradonačelnik i suradnici sprječavali u radu od prvog dana.

Poručuju da su ih od prvog dana tražili da donose nezakonite odluke. Miješali su im se u kadrovsku politiku. Nisu dozvoljavali da tijekom ljeta rade restrukturiranje kako bi Holding bio funkcionalniji i kako bi poslovanje bilo racionalnije.

VEZANE VIJESTI

Izvori nam kažu da su upozoravali Tomaševića da će Državna komisija poništiti odluku o poništenju javne nabave za odvoz glomaznog otpada, koji je dobio Pripuz. “Nisu htjeli slušati”, kaže sugovornik N1.

“Oni su sekta koja provodi svoje dogme i ništa ne razumiju o poslovanju”, kažu izvori bliski smijenjenom dvojcu.

Tomislav Tomašević danas na press konferenciji, u odgovoru na pitanje N1, demantirao je gorenavedene optužbe.

Izvor blizak bivšoj Upravi demantira povećanje plaća direktora kako su objavili mediji. Do promjene koeficijenata je došlo, kaže izvor, ali na racionalniji način.

Podsjetimo, Jutarnji je danas objavio da je, prije nego što je u ponedjeljak i službeno otišao s pozicije predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga, Nikola Vuković za dvostruko podigao koeficijente za radna mjesta direktora službi u Direkcije. Vuković je potom među zadnjim službenim odlukama na čelu Holdinga imenovao nove ljude na tim pozicijama, doznaje dnevnik od izvora iz Holdinga.

Patrik Macek/PIXSELL

Skupština trgovačkog društva Zagrebački holding na sjednici održanoj u ponedjeljak donijela je odluku o opozivu predsjednika Uprave Nikole Vukovića i člana Uprave Ante Samodola, dok je za predsjednika imenovala Ivana Novakovića.

Vuković i Samodol na funkcijama su bili od 14. lipnja, kada je Skupština Holdinga razriješila dotadašnji Nadzorni odbor i Upravu Zagrebačkog holdinga.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar