Kapulica nakon poligrafa: Grmoja je politički mrtav!

Vijesti 04. tra 202209:42 > 13:377 komentara
Izvor: N1

Saborski zastupnik HDZ-a Mario Kapulica danas je na press konferenciji rekao da se podvrgnuo poligrafskom testiranju, nakon optužbi vezanih uz "klub" iz Slovenske 9, a koje je u Točki na tjedan prije dva tjedna iznio Mostov Nikola Grmoja.

Nikola Grmoja je politički mrtav, rekao je Mario Kapulica na konferenciji za medije koju je sazvao u Saboru, nakon što je obavio poligrafsko testiranje, koje je dalo negativan rezultat, odnosno potvrdilo da je Kapulica govorio istinu.

Podsjećamo, Nikola Grmoja mu je javno uputio izazov tijekom gostovanja njih dvojice pretprošle nedjelje u emisiji TNT na N1. Grmoja je tada ustvrdio da ima podatke koji dokazuju da je Kapulica, inače savjetnik predsjednika HDZ-a, pohodio klub u Slovenskoj ulici te da je tamo sudjelovao u dogovaranju poslova, na što mu je Kapulica uzvratio da laže, te da mu nije prvi put. Grmoja je tada opetovano u emisiji uživo tražio od Kapulice da se podvrgne poligrafskom testiranju. Kapulica je na to pristao, pod uvjetom da ako se dokaže da je on lagao, tad se on u potpunosti povlači iz politike, a ako se dokaže da je govorio istinu, tada se Grmoja povlači iz politike. Grmoja je bez oklijevanja pristao i na to su se obojica rukovali pred kamerama.

U međuvremenu je Kaulica sam našao detektivsku agenciju (Detektiv Mreža d.o.o.) , obavio poligrafsko ispitivanje te organizirao konferenciju za medije čim je primio rezultate.

Odgovarao je na tri pitanja:

– Jeste li ikada ulazili u klub u Slovenskoj 9 u Zagrebu?

– Jeste li prije afere kluba u Slovenskoj 9 u Zagrebu znali za njegovo postojanje?
– Je li vas netko zvao da se s njim nađete u klubu u Slovenskoj 9 u Zagrebu?

Na sva tri pitanja, rezultat je bio negativan: “Na temelju interpretacije zabilježenih fizioloških reakcija ispitanika na relevantna pitanja nisu zabilježene fiziološke reakcije karakteristične za davanje lažnog odgovora”.

Kapulica kaže da očekuje od Grmoje da se odmah danas povuče iz politike, a Grmoja će svoj odgovor dati na istom mjestu u 13:45.

Podsjetimo, zastupnik Mosta HDZ-ovca je u TNT-u optužio da je bio gost kontroverznog “kluba” u Slovenskoj ulici, a Kapulica je sve negirao. Dogovorili su da će ići na poligraf.

Iz HDZ-a su nam u subotu potvrdili da Kapulica definitivno pristaje na poligraf za N1, no nakon današnje konferencije za medije na kojoj je, evo, rekao da je već testiran.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar