Kerum: Uhljeb iz Domovinskog pokreta me blati, ovo mu je odgovor

Vijesti 09. lip 202116:102 komentara
Izvor: N1

Predsjednik Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije Nikola Grabovac izjavio je u srijedu kako neće surađivati sa SDP-om i HGS-om zbog čega još nije jasno tko će imati većinu u županijskoj skupštini.

Nikola Grabovac je na konferenciji za novinare rekao kako je moguća suradnja s politički, programski i svjetonazorski bliskim strankama no nije moguća sa krajnje lijevim opcijama u Skupštini predvođenima SDP-om na čelu s Rankom Ostojićem.

VEZANA VIJEST

“Ako govorimo o dosadašnjim političkim strukturama i opcijama koje su sudjelovale u županijskoj vlasti moram reći da ta suradnja nije moguća ni s HGS-om Željka Keruma zbog svega onoga što se događalo u našoj županiji u proteklim mandatima jer je upravo HDZ zajedno s HGS-om trgovačkom koalicijom omogućio da naša županija dođe na mjesto gdje se danas nalazi, da smo među prvima po nezaposlenosti i demografski devastirani”, rekao je Grabovac.

Na njegovu izjavu na Facebooku je reagirao Željko Kerum koji je napisao:

“Čitam na portalima izjavu nekog Grabovca iz Domovinskog pokreta, kaže da ne želi surađivati s Kerumom i HGS-om. Blati stranku i mene. Ne znam tu osobu, ali znam da dugi, dugi niz godina uzima novce od županijskih firmi na raznorazne načine. Svake godine prije Božića i Uskrsa većina županijskih firmi uzima njegovo uskvašeno vino koje mu plaćaju po cijeni vrhunskog, a zapravo je za začiniti salatu. Znači do sada tog uhljeba nisam spomenuo, ali kad na pokvaren način mene spominje, ovo mu je odgovor!”

Čitam na portalima izjavu nekog Grabovca iz Domovinskog pokreta , kaže da ne želi surađivati sa Kerumom i Hgs-om. Blati…

Posted by Željko Kerum on Wednesday, June 9, 2021

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar