Milanović nije pozvan na vojnu obljetnicu u Dubrovnik. Ipak dolazi

Vijesti 28. lis 202218:38 0 komentara
N1 / Ivan Hrstić

Predsjednik Zoran Milanović u subotu ipak ide u Dubrovnik, gdje će odati počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilima u Domovinskom ratu.

Milanović će položiti vijenac i zapaliti svijeću kod Spomen-križa na gradskom groblju Boninovo povodom obilježavanja 30. obljetnice oslobađanja juga Hrvatske, javljaju iz Ureda predsjednika i dodali kako će Milanović u Dubrovniku biti u 10 sati.

Zašto Milanović nije pozvan?

Podsjetimo, organizacijski odbor proslave 30. obljetnice oslobađanja juga Hrvatske i deblokade Dubrovnika potvrdio je kako Milanović nije pozvan “jer se radi o proslavi branitelja koja ne smije biti zasjenjena dnevnopolitičkim prepucavanjima”.

“Odluka nema nikakve veze sa strankama niti postoje bilo kakve zabrane pozivanja predsjednika. Daljnje komentiranje ovoga skreće pozornost s onoga bitnog, a to je 30 godina od obrane i oslobađanja juga, no nakon proslave stojimo na raspolaganju za obrazloženja”, stoji u odgovoru Organizacijskog odbora proslave koji čine Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Dubrovnik te općine Konavle, Župa dubrovačka, Dubrovačko primorje i Ston.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!