Miodrag Demo o Bandiću: On je živio za Zagreb i umro je za njega

Vijesti 28. velj 202109:38 > 12:02 2 komentara
miodrag demo
Foto: N1

Suradnik preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Miodrag Demo, gostovao je u Točki na tjedan.

“Vijest je jako tužna, posebno za Grad Zagreb i građane Grada Zagreba, jer je on praktički dao svoj život za ovaj grad. Čovjek je bio radnik, on je radio i živio ovaj Zagreb 24 sata, kako je znao govoriti. Sigurno bi još puno napravio, ali, eto, Bog je tako htio, Bog je imao s njim druge planove”, rekao je Demo o Bandiću.

VEZANE VIJESTI

Gradonačelnik se spremao za još jedan mandat. “On je živio za Zagreb i umro je za njega. Ovakav se čovjek više neće ponoviti Gradu Zagrebu. Mi u Republici Hrvatskoj ipak imamo privilegiju živjeti u ovom gradu, a on ga je vodio 21 godinu. Ovaj grad sliči na metropolu, a on je to postrojio sve skupa”, rekao je Demo, koji je uvjeren da bi Bandić osvojio i sedmi mandat.

Govoreći o ostavštini Bandića u Zagrebu, Demo je rekao da je Grad Zagreb uvjerljivo ispred države. “U Zagrebu je život znatno i bolji i ljepši i kvalitetniji, nego u ostatku Hrvatske. Čim prođete naplatne kućice, vidite kako Hrvatska živi. On je skrojio Grad Zagreb po mjeri čovjeka, a građani će uskoro vidjeti tko je bio Milan Bandić i što je napravio za njih”, rekao je Demo.

“Sve što je ostalo iza njega, ostalo je građanima”, rekao je Demo, koji je, kako je kazao, Bandiću govorio i da uspori tempo. “Govorio sam mu, ali ne možeš ti stati, kad te netko želi razapeti, a žele te razapeti kao Isusa. To je tim ljudima na dušu, Bog će to vidjeti i naplatiti. Govorio sam mu da zakoči malo, ali nije mogao gledati da pušta voda, da na Markuševcu ima problema, da u centru pada cigla. Mislim da je on bio jedini čovjek koji je znao svaku ulicu u Gradu Zagrebu, svaki ćošak grada”, rekao je Demo, dodavši da Grad Zagreb dugo neće imati gradonačelnika kakav je Bandić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare