Mioković podnio zahtjev za ispisom iz HDZ-a

Vijesti 29. ruj 202116:55 > 19:38 0 komentara
N1

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovil Mioković (HDZ) podnio je u srijedu zahtjev za ispisom iz članstva Hrvatske demokratske zajednice jer ne želi biti dodatni teret stranci, potvrdio je Hini glasnogovornik HDZ-a.

Mioković je u svojem dopisu stranci dodatno naglasio kako se “osjeća u potpunosti neopterećeno, olakšano i zadovoljno” jer je, kaže, “odlučno postupio prikazati maksimalnu financijsku transparentnost i kada bih opet imao priliku, ne bih ništa mijenjao”.

Optužbe svojih kolega smatra u potpunosti neopravdanima i spreman je snositi posljedice za svoje odluke.

VEZANA VIJEST

Na kraju je rekao da je “Hrvatska demokratska zajednica bila, ostala i ostat će njegova jedina stranka” te da spremno čeka poziv za ponovnim učlanjenjem, ako do njega ikad dođe.

“Sa sigurnošću tvrdim kako je HDZ organizacija koja cijeni transparentnost i najozbiljnija organizacija u Hrvatskoj”, zaključio je.

Mihovil Mioković je u ponedjeljak na svom facebook profilu, u sklopu najave kandidature za reizbor za predsjednika Studentskog zbora, objavio sve fakture koje je potpisao u svom mandatu, kako bi njegov rad bio transparentan.

Međutim, mediji su, proučivši račune, zaključili kako je 700.000 kuna Mioković “spiskao” na skupe mobitele i laptope, kamere, individualni komunikacijski trening, uredsku opremu i promotivni materijal, dok je račune slao na potpis prorektoru za poslovanje Sveučilišta Tonćiju Lazibatu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!