Mirela Ahmetović: Turudić laže čim zine

Vijesti 16. velj 202411:13 0 komentara

Saborska zastupnica SDP-a Mirela Ahmetović bila je gošća N1 Studija uživo u kojem je s našom Milom Moralić komentirala političke aktualnosti u zemlji te uzbor Ivana Turdića za glavnog državnog odvjetnika.

“Mogu kratko reći, narodski, čovjek laže čim zine. Izbor Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika ima potpis kriminala, nemojmo se lagati. Turudić je lagao jučer, prekjučer, prije nekoliko godina neposredno nakon što je izašao iz auta Zdravka Mamića, pred cijelom Hrvatskom. Laganje građanima da nije vidio dotičnog kriminalca je dovoljna referenca treba li ili ne zasjesti na najvažniju funkciju u Hrvatskoj. Kažem najvažnija jer je Hrvatska porobljena u smislu koruptivng režima Andreja Plenkovića“, rekla je saborska zastupnica SDP-a Mirela Ahmetović.

Navodi da je izbor Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika pro futuro prva Plenkovićeva istina koju je izrekao u osam godina mandata.

“Prva istina koju je Plenković valjda izjavio u osam godina svog mandata je da oni Turudića biraju pro futuro, odnosno za budućnost HDZ-ovih kradljivaca. Najviše kriminala je izvršeno upravo u ovih osam godina mandata. Ako sjedi s kriminalcima, onda je s kriminalom i povezan. Neće se Andrej Plenković predomisliti, on se panično boji kaznenog progona. Sad je pitanje radi li se tu o progonu najvažnijih osoba ili se boji vlastitog kaznenog progona. Imenovanje ovakvog čovjeka kao glavnog državnog odvjetnika je unaprijed poznato kao velika politička šteta koju je Plenković prihvatio pretrpiti za nešto puno veće i teže. A to je ili njegov kazneni progon ili progon neke osobe koja bi ga mogla uvaljati u blato”, rekla je.

Također, Ahmetović tvrdi: “Koalicijski partneri ne smiju posrnuti pred Andrejem Plenkovićem jer su osigurali liste krpajući se uz HDZ”.

N1

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!