MUP moli građane da ne idu u Petrinju i Sisak

Vijesti 30. pro 202010:37 > 10:38
Petrinja, potres
Izvor: Luka Stanzl/PIXSELL

Iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) pozivaju građane da ne idu u Petrinju i Sisak kako ne bi došlo do stvaranja gužvi.

“Petrinja i Sisak su mali gradovi, gužve koje nastaju nekontroliranim i nekoordiniranim volonterstvom otežavaju i usporavaju rad žurnih službi”, poručuju iz MUP-a.

VEZANE VIJESTI

Na područje Sisačko-moslavačke županije upućene su, sve raspoložive operativne snage sustava civilne zaštite, žurne službe iz svih područja Republike Hrvatske i pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite sa potrebitom opremom.

Želite li pomoći, umjesto odlaska na potresom pogođena područja, možete to učiniti na drugi način, doniranjem financijskih sredstva ili humanitarnom pomoći u obliku prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, odjeće i slično u koordinaciji sa Hrvatskim Crvenim križem.

Na web stranici Hrvatskog crvenog križa dostupne su sve informacije vezane za donacije, a ponude za donacijama opreme, mehanizacije, građevinskog materijala ili pružanje nužnih usluga, mogu se uputiti na mail adresu: [email protected]

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar