Nastavlja se intenzivna potraga za Matejom Perišem, oglasio se MUP Srbije

Vijesti 26. sij 202217:26 0 komentara
M.M./ATAImages/PIXSELL/ilustracija

Splićanin Matej Periš (27) nestao je u Beogradu prije više od tri tjedna, u prvim satima 31. prosinca nakon što je otišao iz kluba Gotik gdje je bio sa šestoricom prijatelja, a u Beograd su doputovali prethodnog dana kombijem kojeg su prethodno unajmili u Zagrebu.

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav.

Kako je danas objavio MUP Srbije, potraga se nastavlja, a Veliki ratni otok u potpunosti je pročešljan. Priopćenje MUP-a prenosimo u cijelosti:

VEZANE VIJESTI

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavlјaju intenzivnu potragu za hrvatskim državlјaninom Matejem Perišem čiji je nestanak prijavlјen 31. prosinca.

Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u posljednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog otoka paralelno s hotelom “Jugoslavija” do “Galijske bare”.

Srpska policija maksimalno je angažirana, poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Metejem Perišem.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uklјučeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaviještene su i policije zemalјa u okruženju.”

Matej Periš nestao je u prvim satima 31. prosinca nakon što se iz kluba Gotik gdje je bio sa šestoricom svojih prijatelja, a u Beograd su doputovali prethodnog dana kombijem kojeg su prethodno unajmili u Zagrebu.

Nakon što je nešto prije 2 sata ujutro napustio Gotik te su ga nadzorne kamere snimile tijekom devet minuta dok je trčao od kluba koji je smješten u tzv. Beton hali, pokušao zaustaviti taksi, nastavio je prema restoranu Sava nova na Savskoj promenadi gdje ga je snimila nadzorna kamera restorana kako silazi na plato ispod restorana uz rijeku.

Srbijanska policija rekonstruirala je njegovo kretanje do tog trenutka, ustanovila da se signal Matejeva mobitela preklapa sa signalom objekta koji pluta Savom, koja se kao i Dunav, i dalje pretražuje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!