Neke osnovne škole u Vukovaru same biraju model pohađanja nastave

Vijesti 09. stu 202123:00 1 komentar
N1, Ilustracija

Školske ustanove kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija od 10. studenoga mogu same odrediti model nastave po kojemu će učenici imati nastavu, uz obveznu prethodnu suglasnost Županijskog stožera civilne zaštite i županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu.

Sukladno odluci vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića, školske ustanove koje dobiju suglasnost županijskog Stožera civilne zaštite, već od sutra mogu primjenjivati odobreni model nastave, izvijestili su u utorak iz županije.

Dodaju da se sukladno pristiglim zahtjevima osnovnih škola kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija, učenici 39 škola, od četvrtka, 11. studenog, vraćaju na nastavu u školi – po Modelu A, dok se učenici osnovne škole Stari Jankovci i Slakovci od četvrtka vraćaju na nastavu u školi samo za one od 1. do 4. razreda, dok se učenici viših razreda u školske klupe vraćaju sljedeći tjedan, odnosno 15. studenoga.

Sve srednje škole kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, ovaj tjedan nastavu će slušati online, a već u ponedjeljak vraćaju se Modelu A, naveli su večeras iz županije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare