Newsroom: Čeka li nas gladna jesen i hladna zima s redukcijama grijanja?

Vijesti 05. svi 202210:272 komentara
Izvor: N1

Predsjednik države predlaže sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost zbog BiH. Poziv premijeru stiže nakon što Milanović nikad nije odgovorio na Plenkovićev prijedlog da se održi sjednica na temu rata u Ukrajini. Sada može i ta tema. Je li ovo prilika da se nakon svih svađa i uvreda posljednjih tjedana premijer i predsjednik konačno sjednu za isti stol i pokušaju biti konstruktivni. Na to i druga aktualna politička pitanja u Newsroomu odgovara saborski zastupnik HDZ-a Damir Habijan.

Sabor danas raspravlja o Zakonu o uvođenju eura, od jeseni kreće dvojno iskazivanje cijena, a od 1. siječnja trebali bismo uvesti euro. Most se tome protivi i misle da se neopravdano srlja u novu opasnost. Gost Newsrooma je saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot koji će odgovoriti i na pitanja je li im Milanović najjači politički saveznik.

Čeka li nas gladna jesen i hladna zima s redukcijama grijanja? Na koji će način Hrvatska osigurati puna plinska skladišta i po kojoj cijeni? Kasni li se s dodatnim mjerama za spašavanje standarda građana i treba li ići da dodatno rasterećenje rada i plaća kako predlažu poslodavci pitanja su za Radimira Čačića.

U Newsroomu se bavimo i epidemijom rotavirusa, hepatitisa A i ospicama, a covid još nije otplesao svoje. Gošća Newsrooma je voditeljica Odjela za epidemiologiju zaraznih bolesti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr Andrija Štampar” Mirjana Lana Kosanović Ličina.

Newsroom gledajte na N1 televiziji od 16 do 18 sati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar