Nikola Grmoja: Plenković zatajio Filipovića kao Petar Isusa

Vijesti 13. tra 202314:47 1 komentar

Mostov zastupnik Nikola Grmoja dao je izjavu u Hrvatskom saboru za N1 televiziju.

“Plenković je zatajio Filipovića kao Petar Isusa. Ne znam je li tri puta, nisam baš gledao njegovu presicu, ali tu negdje. Sasvim je jasno kad je Plenković dobio prvo pitanje o toj tematici, rekao je novinarima da pitaju ministra”, rekao je Mostov zastupnik Nikola Grmoja.

Isto tako, zastupnik Mosta navodi da je premijer Andrej Plenković kad su mu postavljena druga pitanja rekao da ima potrebu osvrnuti se na pitanja Marina Miletića koja su bila upužena ministru Davoru Filipoviću.

“Filipović je jučer zapravo oprao ruke od uprave HEP-a. Resorni ministar nema ništa s upravom HEP-a i iz ovoga svega mogu iščitati samo jedno – ti predatori, pretpostavljam tko su, nemaju utjecaj samo na neke političke stranke u Hrvatskom saboru, nego imaju izravan utjecaj na Ured premijera i Andreja Plenkovića”, kazao je.

Je li to PPD?, upitan je Grmoja.

Mislim da se radi o toj tvrtci, kaže.

“Hrvatska javnost zna tko su ljudi koji su dio tog kartela… a kad govorim o utjecaju Pave Vujnovca  na Andreja Plenkovića koji nije našao za shodno zaštititi svog ministra koji je ovdje bio u pravu”, kaže.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare