“Ništa se u Zagrebu nije obnovilo. Toliko bi Vanđelić bio uvjerljiv na izborima”

Vijesti 26. sij 202115:42 > 15:59
Gordan Maras
Izvor: N1

Gordan Maras je za N1 rekao da će se za tri dana znati tko će biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba na narednim lokalnim izborima.

Maras je prvo komentirao najnoviji slučaj s članom predsjedništva HDZ-a Žarkom Tušek, za kojega nezavisni vijećnik u Oroslavju Viktor Šimunić kaže da ga je htio potkupiti kako bi ovaj na izborima minirao SDP.

VEZANE VIJESTI

“HDZ je rodonačelnik ovakvog načina ponašanja, ovakvog utjecaja na lokalnoj razini, komentirao je slučaj Maras i, spomenuvši u nastavku i gradonačelnika Požege, dodao:

“To je HDZ.”

Što se tiče Zagreba u kontekstu HDZ-a, Maras je rekao da je HDZ nekoliko godina u Zagrebu podupirao Bandića:

“Držao mu je štangu. U ovom trenutku su oni u koaliciji, nema proračuna koji HDZ nije podržao i na neki načlin podijelio plijen s Bandićem.”

Voditelja je zanimalo kako Maras vidi Damira Vanđelića, privremenog ravnatelja Fonda za obnavljanje Zagreba i okolice, kao potencijalnog HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

“Što se tiče gospodina Vanđelića, vidimo kako efikasno, pod navodnicima, ide obnova Grada Zagreba. Nema gotovo pa ništa. Ništa se nije obnovilo osim onoga što su sami građani obnovili”, kazao je Maras i dodao da i u Zagrebu postoji nemalo onih koji, zbog potresa, žive u kontejnerima, a moraju sami plaćati struju.

VEZANE VIJESTI

“To pokazuje koliko će Vanđelić biti uvjerljiv u kampanji da će obnova Zagreba biti efikasna i brza.”

Maras ili Joško Klisović? Koliko će se još morati čekati za doznati tko će od njih dvojice biti SDP-ov kandidat na izborima za gradonačelnika Zagreba?

“Tri dana”, odgovorio je Maras i dalje komentirao da će s predsjednikom SDP-a Peđom Grbinom i dalje raditi kao do sada, koga god izabrali za kandidata.

“Ja se s Peđom znam više od 20 godina. Kad sam bio predsjednik Foruma mladih, on je bio tajnik Foruma mladih. Mi nemamo problema jedan s drugim”, opisao je njihov odnos.

Dalje je naveo i kako stoje stvari s postizbornom suradnjom:

“Možemo! će ući u gradsku skupštinu. Žao mi je što su na valu određenih anketa odlučili ići i protiv Bandića i protiv SDP-a. Mi ćemo biti na kraju, u tom sam siguran, biti navedeni na suradnju. Sigurno neću surađivati s HDZ-om ili s Bandićevom strankom… Ako će se desiti promjena u Zagrebu, bez SDP-a to neće biti moguće.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar