“Objavit ću SMS u kojem se vidi da je Jandroković intervenirao za Zovaka”

Vijesti 15. lip 202120:23 > 20:24 2 komentara
dijana zadravec
Marko Prpic/PIXSELL

Dijana Zadravec odazvala se intervjuu za Dnevnik Nove TV jer je, kako je kazala, na bolovanju, ali ne na strogom mirovanju.

Upitana za SMS koji povezuje s predsjednikom sabora Gordanom Jandrokovićem Zadravec kaže kako nije rekla da je on slao SMS.

“Rekla sam da imam SMS u kojem je jasno da je intervenirao za gospodina Zovaka. Intervenirao je na određenim razinama da Zovak ostane ravnatelj bolnice, danas sam na Nacionalnom vijeću rekla da ću to javno objaviti”, kazala je.

Poznato je da je članica HDZ-a te ističe kako korupcija nema stranačku iskaznicu.

“Ako je ovo početak reforme, spremna sam podnijeti žrtvu”

“HDZ ima program borbe protiv korupcije, i ja ga slijedim. Ne očekujem sankcije, ničega se ne bojim. Moja borba je usmjerena na borbu protiv korupcije, imam sve činjenice i argumente na svojoj strani”, ističe Zadravec.

Upitana hoće li pokazati SMS o kojem je govorila na Nacionalnom vijeću, kaže da ga ima na kompjuteru. Od natječaja za ravnateljicu bolnice kaže kako ne očekuje previše, ali očekuje da ju se vrati na mjesto predstojnice radiologije.

“Želim raditi u Vinogradskoj, to je moja bolnica, mnogi su mi kolege izrazili podršku. 25 godina sam gradila karijeru, imam međunarodno priznatu diplomu, ne bojim se. Ako je ovo početak reforme javno-zdravstvenog sustava, spremna sam podnijeti svaku žrtvu”, poručila je dr. Zadravec u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare