Obljetnica Bljeska bez vojnika? “Mislim da ću im reći da ostanu doma”

Vijesti 27. tra 202113:02 0 komentara
Sanjin Strukic/PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović u utorak je izjavio kako razmišlja o tome da vojska ne sudjeluje u obilježavanju VRO "Bljesak" u Okučanima kako bi ih se zaštitilo od politizacije te rekao da će o tome razgovarati s ministrom obrane Mariom Banožićem.

“Ovakav način polaganja vijenaca u kojem vojnici tamo moraju stajati satima da bi se poštivale neke epidemiološke mjere pa političari dolaze “na rate” dovodi u nezavidan položaj načelnika Glavnog stožera i zapovjednika Kopnene vojske koji, ako se ne žele zamjeriti nikome, moraju tamo dežurati kao na šanku. Moraju doći sa mnom, pa onda čekati Plenkovića, pa valjda Jandrokovića… Tako da mislim da ću im reći da ostanu doma, da ih naprosto zaštitimo od politizacije. Razmišljam o tome, sad ću razgovarati s ministrom. To je način da zaštitimo vojnike”, rekao je Milanović na vojnom poligonu u Gašincima.

Milanović je također komentirao i probleme s platformom CijepiSe, ali i sukob s premijerom Plenkovićem oko imenovanja veleposlanika. Više o tome pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!