Odvjetnik Stavljenić Rukavine: Trenutno je stabilno, osjeća se dobro

Vijesti 02. srp 202113:22 0 komentara
N1

Bojan Šupuković odvjetnik Ane Stavljenić Rukavine koja je uhićena u sklopu afere Srebrnjak te jučer puštena da se brani sa slobode, a poslije pronađena onesviještena u svom stanu pa prevezena u bolnicu, komentirao je u petak stanje svoje klijentice. 

“Moja klijentica je trenutno stabilno, ona je tijekom jučerašnjeg dana potražila pomoć u bolnici. Kratko je hospitalizirana, nakon čega je puštena kući. Osjeća se dobro”, kazao je Šupuković.

VEZANE VIJESTI

Dodaje daje u medijima čitao spekulacije da za nju nije zatražen istražni zatvor zbog njezine dobi, ali da on to ne može znati s obzirom da Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu uopće nije tražilo istražni zatvor za njegovu klijenticu. “Mogu samo nagađati koji su razlozi”.

Rekao je da je Stavljenić Rukavina aktivno iznosila obranu te da je negirala sve što joj se stavlja na teret.

“O detaljima ne mogu govoriti s obzirom na to da je istraga tajna. Ovo nije prema svemu uskočki predmet, budući da se ne radi o zločinačkom udruživanju”, rekao je Šupuković te dodao da u ovom slučaju nema podmićivanja i da se Stavljenić Rukavini na teret stavlja zlouporaba položaja i ovlasti te da se ne spominje nikakav novac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!