Osječki gradonačelnik pozvao HEP da počne sezonu grijanja

Vijesti 23. lis 202221:48 0 komentara
Shutterstock / Ilustracija

S obzirom na to da sezona grijanja u Osijeku još nije počela osječki gradonačelnik Ivan Radić u nedjelju je od HEP-Toplinarstva zatražio puštanje u rad pogona osječke toplane u što kraćem roku, izvijestila je u nedjelju osječka Gradska uprava.

U dopisu HEP-Toplinarstvu Radić navodi kako smo proteklih dana “svjedoci nepovoljnih jutarnjih i večernjih temperatura, uslijed kojih se stambeni i poslovni prostori sugrađana, korisnika ove usluge, nalaze u neadekvatnim temperaturnim uvjetima”.

VEZANE VIJESTI

Upozorava kako se to posebice odnosi na sugrađane s malom djecom, treće životne dobi, zdravstvene ustanove, ustanove za predškolski odgoj, obrazovne ustanove i domove umirovljenika.

Uvažavajući vašu poslovnu politiku temeljenu na načelu racionalnog upravljanja sustavom, posebice u okolnostima energetske nesigurnosti, kao legitimni predstavnik svih građana Osijeka, osjećam odgovornost od vas zatražiti preispitivanje odluke o terminu uključivanja grijanja na području grada Osijeka, ističe gradonačelnik Radić.

Siguran sam kako ćete moju zamolbu razmotriti i donijeti odluku u interesu svih građana Osijeka, a to bi značilo puštanje u rad pogona toplane u što kraćem roku, poručuje gradonačelnik Radić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!