Ostojić: Branko Bačić će dobiti manje glasova nego što je obnovio kuća na Banovini

Vijesti 23. ožu 202411:50 0 komentara
N1

Koalicija Rijeke pravde i stranka Možemo! danas, mjesec dana uoči izbora, održava prosvjedne skupove pod nazivom Dosta je!, istodobno u pet gradova - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Varaždin - iz kojih će opet poručiti da je "dosta tiranije, laži i korupcije, dosta je HDZ-a" te da će oni Hrvatskoj vratiti nadu i budućnost.

Ranko Ostojić iz SDP-a se obratio prosvjednicima u Splitu.

“Ako ne mislite na sebe, mislite barem na svoje unuke. Pogledajte koliko je sati, na ovim izborima Branko Bačić će dobiti manje glasova nego što je obnovio kuća na Banovini. Moje pitanje je sljedeće: prestanite biti teret ovom narodu i nemojte više ruku u naše džepove stavljati”, rekao je.

“Ima jedno upozorenje koje neće stići na SMS, a to je kada HDZ dođe slaviti u vaše mjestu 34. godina koje vas pljačkaju. Jer se ne boje, a jedino koga se boje je Laura, ali kada ona krene raditi svoj posao onda kažu da zazire u suverenitet jer HDZ je po njima odabran krasti Hrvatski narod”, dodao je.

“Onda se javi Ustavni sud koji može poništiti svaku odluku i sada žele poništiti datum izbra jer im ne odgovara, ali nećete proći”, naveo je.

Tijek događaja oko prosvjeda uživo pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!