Otac nestalog Splićanina: Samo da ga nađem…

Vijesti 02. sij 202218:24 > 20:43 1 komentar
N1

Splićanin Matej Periš nestao je u noći između na petak, a po službenoj prijavi posljednji put je viđen oko 2,30 sati 31. prosinca u noćnom klubu "Gotik" gdje je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd. Njegov otac Nenad Periš stigao je u Beograd, a za Dnevnik N1 televizije govorio je o ovom slučaju.

“Došao sam prije sat vremena i razgovarao sam s prijateljima koji su bili zajedno tu večer u klubu. Pokušavam rekonstruirati sve ono što mislim da bi možda moglo pomoći u istrazi”, kazao je.

Otac nestalog mladića istaknuo je da apsolutno vjeruje srpskoj policiji.

VEZANE VIJESTI

“Apsolutno vjerujem srpskoj policiji, radi apsolutno profesionalno svoj posao i njima prepuštam sve istrage koje se trebaju raditi”, rekao je Periš i dodao:

“Radi se o vrlo kompliciranom problemu, o nestanku čovjeka i nije to situacija u kojoj treba improvizirati i prema tome ponavljam – srpska policija radi odlično svoj posao i vjerujem im do kraja.”

Kaže da za sada nema nikakvih novih informacija.

“Zadnji put sam se sa sinom čuo nekoliko sati prije tog nemilog događaja”, rekao je i dodao da je tada bilo sve u redu. “Apsolutno sve u redu, veseo. Roditelj uvijek polazi od najgorih pretpostavki i to je ono što me proganja tri dana i noći.”

Kaže da je njegov sin bio sportaš, završio je fakultet te da je imao djevojku u Splitu. “Samo da ga nađem…”

Rekao je da će u Beogradu ostati koliko god to bude bilo potrebno.

“Zahvalio bih se srpskoj policiji i svim ljudima koji pomažu u istrazi. Želio bih zamoliti građane Srbije, ako itko išta zna, ako može i anonimno prijaviti na bilo koji način, možda ljudi imaju strah… Ja im se zahvaljujem i molim svakoga tko nešto zna da pomogne u ovom slučaju”, poručio je Periš.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare