Pavasović za N1: Sudac Krušlin žrtva enormno zlobne manipulacije Zdravka Mamića

Vijesti 09. lip 202109:25 > 11:02 1 komentar
Ljubo Pavasović Visković
Marko Lukunic/PIXSELL

Odvjetnik Darka Krušlina Ljubo Pavasović Visković potvrdio je za N1 da je policija jutros oko 6 sati upala u dom njegova klijenta u Osijeku i da je u tijeku pretraga.

Točno je da je jutros oko 6 sati došla policija na njegova vrata, vrši se pretraga stana i on bi tijekom dana trebao biti prebačen u Zagreb na ispitivanje, rekao je Pavasović za N1.

VEZANE VIJESTI

Činjenica jest da je gospodin Mamić iznosio čitav niz optužbi na račun sudaca, vršene su provjere, ali nije bilo za očekivati da USKOK ili Državno odvjetništvo neće iskoristiti priliku da to procesuira i mislim da nije za isključiti mogućnost da nisu htjeli propustiti priliku da dovedu gospodina Mamića u Hrvatsku, rekao je Pavasković.

Istaknuo je da se Mamića u javnosti doživljava kao megapokajnika, ali da je obuhvaćen ovim postupkom te da će biti zanimljivo vidjeti kako će postupiti vlasti u Bosni i Hercegovini. “Teško će im biti odbiti predaju Mamića Hrvatskoj”, rekao je Pavasović.

Razgovarao je sa svojim klijentom. “Vrlo kratko sam razgovarao s njim, on je iznenađen svime što se događa, teško je govoriti o reakcijama i mislim da nema naročito potrebe. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, vrijeme će pokazati što je točno, a što nije”, kazao je Pavasović.

Odvjetnik je rekao da je uhićeno više osoba, ali da o tome ne može javno govoriti, jer se radi o neslužbenim informacijama. “Mislim da će se kroz jutro sve javno znati”, dodao je.

“Mi ćemo se sigurno braniti, reći ćemo sve što smo govorili u javnosti posljednjih tjedana, nema razloga da taktiziramo, mislim da u ovoj priči Krušlin nema što kriti, on je taj koji je osudio Mamića, on je taj koji mu je dao visoku kaznu i on je taj čija je kazna potvrđena na Vrhovnom sudu. On je žrtva enormno velike i zlobne manipulacije Zdravka Mamića”, rekao je Pavasović za N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare