Plenković: Nacional glumi s ekskluzivama, pišu kvazisenzacionalističke naslove

Vijesti 29. pro 202011:20 0 komentara
Andrej Plenković
Goran Stanzl/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković na konferenciji za novinare nakon sastanka oko potresa u Sisku i Petrinji komentirao je i svoje zdravstveno stanje.

Upitan zašto javnost nije uputio da je imao blažu upalu pluća, što je vijest koju je objavio Nacional, Plenkovć je rekao da taj medij piše kvazisenzacionalističke naslovnice.

“Nacional glumi s tim ekskluzivnim pričama”, rekao je Plenković, dodavši da je deset dana bio u samoizolaciji, nakon čega je otišao liječniku.

“Ni vi ne biste otišli u lunapark, otišli biste doktoru”, rekao je Plenković.

Ranije je za tportal glasnogovornik Vlade, Marko Milić, obavijestio javnost o premijerovu stanju.

“Nakon pozitivnog nalaza 30. studenog, predsjednik Vlade Andrej Plenković imao je uobičajene blaže respiratorne simptome zaraze i nije imao temperaturu, a posljednjeg dana uoči isteka 10-dnevne izolacije, po preporuci liječnika zbog izraženog kašlja, produljena mu je izolacija. O tome je hrvatska javnost pravovremeno i transparentno obaviještena, kao i o tome da predsjednik Vlade radi produljene izolacije neće biti u prigodi sudjelovati na sastanku Europskog vijeća 10 i 11. prosinca, već je Hrvatsku zastupao slovenski premijer Janša”, rekao je Milić za tportal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!