Pobjednik izbora u Vodnjanu: Naša najbolja industrija je naša zemlja!

Vijesti 19. svi 202116:28 > 17:41
vodnjan
Izvor: Dusko Marusic/PIXSELL

Edi Pastrovicchio priredio je jedno od većih iznenađenja u prvom krugu izbora: Kao nezavisni kandidat pobijedio je IDS u Vodnjanu, jednoj od utvrda najpoznatije istarske stranke koja ga je vodila dvadesetak godina. Agronom po struci, Pastrovicchio se u lokalnu politiku uključio relativno nedavno, jedva nekoliko mjeseci prije izbora.

“Osjetili smo potrebu prvo mi sami koji smo i formirali tim, potrebu da nešto mijenjamo. Cilj nam je bio biti što više na terenu među građanima i tako smo i osjetili kolika je potreba za promjenama općenito, ne samo naša. Nažalost, grad je za nas građane godinama bio zatvorena utvrda, teško smo komunicirali s gradskom upravom u svim sektorima, gradska tijela nisu funkcionirala i sastajala se, a problemi su se samo gomilali”, priča Pastrovicchio i dodaje kako je Vodnjan bio u nekim svojim dijelovima toliko zapušten da nije imao kanalizaciju i vodu.

Ne skriva da su mu u utrci pomogli i neki od važnijih ljudi iz tvrtke Infobip.

“Braća Kutićoi su nama dali veliki support, prijatelji smo od davnina i davno smo razgovarali kako želimo razvijati vodnjanštinu, oni su pokazali što i kako mogu i sigurno ću slušati njihove savjete kako pomoći IT sektoru ovdje. Ja sam agronom i sigurno možemo iz te industrije puno preuzeti za pomoć i uspješniju agronomiju”, dodaje Pastrovicchio i zaključuje kako je agronomija možda i najzanimljiviji sektor za grad.

“Naša najbolja tvornica je naša zemlja, prepoznatljivi smo možda po našem ekstra djevičanskom maslinovom ulju ali možemo mi i puno više od toga”, zaključuje Pastrovicchio.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Komentari

Vaš komentar