Policajce u kafiću nakon radnog vremena dočekale pijane gošće: “Svi ćete dobiti otkaz, ja imam veze u policiji”

Vijesti 23. lis 202314:24 0 komentara
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U kafiću na području Karlovca prije godinu dana došlo je do incidenta kada su u lokal u 2.35 sati stigli policijski službenik i dvije policijske službenice zbog dojave o prekoračenju radnog vremena. Kafić je, naime, smio raditi do 2 sata.

“Vidjeli smo u 2,35 sati da su gosti pred sobom imali gotovo pune boce piva. Vlasniku smo rekli da više ne smije raditi, da gosti moraju napustiti lokal, ali on je počeo nas tjerati van i vikati. Vrijeđao nas je, psovao, unosio nam se u lice.

Pridružile su mu se i tri gošće kafića koje su nas također vrijeđale, a neke su nerazumljivo vikale i nešto govorile”, svjedočila je jedna policajka, piše portal Danica.

“Napustite moj lokal, vi mene terorizirate, ja vas hranim, oblačim u uniforme, ja ću vas i skinuti iz njih, sutra ćete svi dobiti otkaze! Nećete moći više raditi niti kao konobari, ja ću se pobrinuti za to, u koroni ste vi harali, sad ja haram”, vikao je V., 50-godišnji vlasnik kafića.

Pridružila mu se i gošća kafića S. (30), inače medicinska sestra na radu u Njemačkoj: “Sad ću zvati Ć., sutra ćete svi dobiti otkaz, ja imam veze u policiji”!

U verbalni atak na policiju potom se uključila i D. (22), bankarica na radu u Njemačkoj: “Što se bahatite, svi ćete dobiti otkaz, možete mi napisati koju god hoćete kaznu, ja to neću platiti, ako se ona ne pojavi na poslu u ponedjeljak, vi ste odgovorni”.

Na koncu, policajcima je nešto imala poručiti i najmlađa od njih K. (19): “Ulazite ovdje, a ne radite svoj posao, bolje da hvatate one na benzinskima”.

Sutkinja ih je sve proglasila krivima i svima odredila 100 eura novčane kazne te 35 eura plaćanja troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!