Policija još traži muškarca iz Zagreba koji vreba žene u pothodniku: “Prijavite sve sumnjivo”

Crna kronika 24. lis 202307:15 1 komentar
Slaven Branislav Babic/PIXSELL / Ilustracija

Strah se uvukao među žene u kvartu Sigečica koji sada policija pojačano nadzire.

Zagrebačka policija ni osam dana od objave informacije o muškarcu koji vreba žene u pothodniku u kvartu Sigečica nije ušla u trag počinitelju. Potvrđeno nam je to iz Policijske uprave zagrebačke čiji policajci od trenutka prijave pojačano nadziru kvart.

“Ako bilo to primijeti osobu sumnjivog ponašanja, neka odmah prijavi na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju”, poručuju.

Svjedočenje žrtve

Priču o sumnjivom muškarcu koji vreba prolaznice objavila je Nova TV.

“Ja sam skužila i osjetila da osoba iza mene brzo hoda. Bio je mrak, ja sam vidjela na sjeni da je on meni sve bliže i bliže rekla sam samoj sebi, kad sad krenem stepenicama lijevo, ako on skrene za mnom, onda znam da nešto nije u redu, i tako je bilo. Ja sam išla po stepenicama i cijelo vrijeme sam gledala u tu sjenu i vidjela sam da stavlja kapuljaču u tom trenutku, ja sam se skroz uspaničila”, ispričala je 20-godišnja djevojka.

Prisjetila se da je ta osoba imala glavu prema dolje i navučenu kapuljaču.

Poziv u pomoć

“Uhvatila me panika. Srce mi je jako lupalo. Rekli su mi ljudi: Zašto nisi vrištala, trčala, ali u tom trenutku ja sam jedva disala”, opisala je.

Uspjela je nazvati dečka i u panici ga pozvati da izađe. “Kad je moj dečko izašao, on je odmah počeo trčati. Ja sam bila u panici. Ponavljala sam samo, on me htio napasti, ali taj čovjek je bio brz, kako je trčao, skinula mu se kapuljača i vidjeli smo da ima kuštravu kosu”, dodala je.

Strah u kvartu

Neugodno iskustvo imala je još jedna žena koju je muškarac zaskočio u ponoć pa je na kraju sve prijavljeno policiji.

I mjesni odbor putem društvenih mreža upozorio je žene da zbog vrebača budu na oprezu.

“Miješaju vam se emocije, svi mi imamo sestre, majke, kćeri. Ne volimo da ih itko ugrožava na bilo koji način i da im stvara nelagodu i neugodnosti”, poručio je Siniša Kekić, iz mjesnog odbora Sigečica.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare