Policija otkrila detalje: U tvornici oružja dvojica propucana tijekom prezentacije oružja

Crna kronika 07. svi 202414:45 0 komentara
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U tijeku je policijski očevid, te se utvrđuju sve okolnosti ove nesreće.

Policija se oglasila s informacijama koje su do sada utvrđene o nesreći što se dogodila u tvornici oružja HS produkt u Karlovcu gdje su danas ozlijeđena dvojica muškaraca.

Što se točno dogodilo?

Prema za sada dostupnim informacijama do incidenta je došlo tijekom prezentacije oružja. Oko 11.30 sati pokazujući jedan primjerak oružja HS Produkta na streljani u krugu bolnice 76-godišnjak je ranio sam sebe. Osim toga, hitac je propucao i dlan 57-godišnjeg državljanina SAD koji je također sudjelovao na prezentaciji.

“Navedeni učesnici zadobili su tjelesne ozljede i nisu životno ugroženi”, potvrdila je policija.

Na mjestu događaja slijedi očevid. “Nakon utvrđenih činjenica obavijestit ćemo javnost o učinjenom. O navedenom događaju obavješten je Državni inspektorat u Karlovcu”, poručuju.

Evo što kaže tvornica

“Prilikom ispitivanja i isprobavanja novog prototipa oružja, došlo je do opaljenja pri čemu su lakše ozlijeđene dvije osobe. Osobe su podvrgnute zdravstvenom pregledu, te su nakon obrade puštene kući. Riječ je o lakšim tjelesnim ozljedama. U tijeku je policijski očevid, te radi toga ne možemo davati daljnje izjave, sve dok očevid ne bude gotov”, izjavio je Željko Pavlin, direktor HS Produkta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!