Poruka iz HDZ-a: “Nema izvanrednih izbora, nema podjela u stranci”

Vijesti 23. velj 202213:46 > 15:16 1 komentar
N1

Iz HDZ-a demantiraju informacije da je zbog najnovijeg skandala u Vladi došlo do podjela i neslaganja među koalicijskim partnerima, ali i u samoj vladajućoj stranci. Poručuju da je stranka jaka i stabilna te da je čvrsta i stabilna i parlamentarna većina.

vezane vijesti

“Branko Bačić još je u ponedjeljak poručio: Ovako jaki i stabilni HDZ smeta onima izvan HDZ-a”, poručuju iz HDZ-a.

“Nakon toga, već tisuću puta viđeno, izmišljaju se nekakva ‘previranja’, navodni ‘sukobi’, ‘ultimatumi’ u redovima HDZ-a. Nekakve ‘ponude’ – koje ne postoje. Tako su danas u svoje snove o rušenju Vlade RH pokušali uvući i DP novom dezinformacijom – koju su u DP-u sami odmah demantirali! Nema izvanrednih izbora, nema podjela u HDZ-u. Parlamentarna većina čvrsta je i stabilna. Naša Vlada nastavlja raditi svoj posao – za koji je dobila povjerenje hrvatskih građana i 2016. i 2020. godine. Stoga neka dušebrižnici stanje podijeljenosti i sukoba potraže u redovima nemoćne, jalove oporbe. U njoj će ga i pronaći”, objavljeno je na profilu HDZ-a na Facebooku.

Podsjetimo, nakon što je u subotu uhićen ministar graditeljstva Darko Horvat počelo se spekulirati o njegovom nasljedniku na čelu Ministarstva graditeljstva, ali i o mogućoj široj rekonstrukciji Vlade i podjelama u vladajućoj stranci te neslaganjima s koalicijskim partnerima. U medijima su se pojavile informacije da je HDZ pokušao dobiti potporu Domovinskog pokreta u slučaju da ih napuste sadašnji koalicijski partneri, ali iz te stranke su odmah demantirali da će podržati HDZ.

Bivši šef DP-a Miroslav Škoro kaže da ga takva suradnja ne bi iznenadila.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare