Potraga za nestalom djevojčicom zasad bezuspješna: “Još uvijek vjerujemo u čuda”

Vijesti 10. pro 202118:28 1 komentar
N1

Policija i sve dežurne službe još uvijek tragaju za djevojčicom koju je u rijeci Dragonja u Istri odnijela riječna struja.

Načelnik policijske postaje Buje, Boban Robert Paulović, gostujući u našem Dnevniku, rekao je da zasad još uvijek nema nikakvih rezultata potrage.

VEZANE VIJESTI

“Poduzete su opsežne mjere i sa strane hrvatske i sa strane slovenske policije. Do 17 sati, do mraka nismo uspjeli ništa. Još uvijek se nastavlja potraga od strane HGSS-a s psima tragačima. Obrađeno je negdje oko 6 kilometara toka rijeke Dragonje, od mjesta gdje se događaj zbio, međutim nismo ništa postigli”, govori Paulović.

Potraga za djevojčlcom nastavlja se u subotu ujutro.

“Oformljen je već i stožer za sutra. Ujutro ćemo najkasnije u 10 sati započeti s novom potragom”, kazao je.

Napominje da već dugo radi ovaj posao i da su se policajci susretali s raznim ljudskim sudbinama, ali da je ovo jedna velika tragedija.

“Vjerujemo još uvijek u čuda. Sve nas je dirnulo kad smo čuli da postoji još jedna osoba koju trebamo naći”, rekao je Paulović.

Preko rijeke Dragonje uglavnom prolaze indvidualni slučajevi kada se govori o migrantima, objašnjava.

“Najgore je u ovo vrijeme pojačanih kiša gdje dobro tlo prelazi u blatno područje. Migranti kad kreću u neki svoj san, ne razmišljaju o tim velikim opasnostima koje ih čekaju”, zaključuje načelnik policijske postaje Buje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare