Potresna ispovijest radnika Čistoće: Kad sam vidio da kolega nema ruku, onesvijestio sam se

Vijesti 11. sij 202420:15 0 komentara
Emica Elvedji/PIXSELL

Radnik Čistoće Stjepan Kralj opisao je katastrofu koja se dogodila na Jakuševcu i izjavio da ne može mirno spavati, kao i da za njega nitko iz Grada i Holdinga ni ne pita.

Riječ je o jednom od trojice nesretnika koji su stradali u odronu otpada. Ne zna kad će se vratiti na posao, niti mu je to trenutno glavno o čemu razmišlja.

Noćima ne spava, pije tablete i pokušava zaboraviti grozotu koju je s kolegama proživio. Dramatičnog događaja u kojem je nastradao prisjetio se za Dnevnik Nove TV.

“Kolega Josip jednostavno nestaje i nakon dvije, tri minute ga čujem preko ograde u tom mulju kako viče – kolega Kralj, ja sam ozlijeđen, nemam ruke. Pomoć, pomoć, pomoć! On se uspijeva izvući, puzati po tom mulju, izlazi prema ogradi, prema cesti i jednostavno vidim čovjeka samo mu se čelo vidjelo ostalo kompletno sam u mulju od glave do pete i kako je prišao bliže meni vidim da uopće nema lijeve ruke. Kad sam ga vidio ja sam se onesvijestio, pao sam dolje, opet sam se srušio od tog straha.”

Četiri automobila prošla su kraj njega dok je ležao na ulici, ali nitko, kako tvrdi, nije stao. Sam je na kraju zvao hitnu pomoć.

Od tableta se danas ne odvaja, ima psihičke i fizičke posljedice. Na bolovanju je do daljnjeg.

“Od tog udarca i kako me bacilo na cestu imam nagnječenje kralješka, zdjelice, a što se tiče psihičkog – koristim non stop tablete, šest vrsta tableta za smirenje, za spavanje kod napetosti”, ispričao je za Novu TV.

Iz Grada su mu se javili, tvrdi, samo prvi dan i više nijednom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!