Predsjednik Skupštine SDŽ autom oborio pješakinju, moli je da se javi

Vijesti 08. lis 202110:51 > 10:52 0 komentara
Ivo Cagalj/PIXSELL

Predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundić sudjelovao je u prometnoj nesreći u Splitu, u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska pješakinja.

Da je sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je u četvrtak u Splitu lakše ozlijeđena mlađa žena, javnost je doznala od samog predsjednika Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundića u njegovoj objavi na Facebooku u petak ujutro kojom je zamolio pješakinju da mu se javi.

“Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam jučer u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba.

Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu. Isti tren sam izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja se sama odmah ustala, je li dobro i treba li ju negdje odvesti. Odgovorila je kako je dobro i da ne treba ništa. Budući da pješakinja na sebi nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a kazala je na moj ponovljeni upit da je sve u redu i da ne treba ništa, napustio sam mjesto udesa.

Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te ju ovom prilikom molim da mi se javi”, napisao je na Facebooku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!