Preminuli poduzetnik dvaput je bio u Korlaetovom uredu, tražio isplatu

Vijesti 15. srp 202113:54 > 14:25 0 komentara
N1

Nakon što je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević otkrio da je preminuli poduzetnik, Nenad Bukovec, koji se spominje u kriminalističkom istraživanju oko bivšeg čelnika Gradskih groblja, Patrika Šegote, banuo u ured njegovog zamjenika Korlaeta, doznaje se više detalja.

Neslužbeno se iz Gradske uprave doznaje da je Bukovec u dva navrata, nedugo nakon dolaska nove gradske uprave, došao Korlaetu u ured.

VEZANA VIJEST

Bio je vidno izbezumljen i u suzama dok je tražio da mu se isplate izvršeni radovi na sanaciji četiriju gradskih groblja – Mirogoj, Gornje Vrapče, Markovo polje i Kašina. Radilo se o hitnim sanacijama nakon potresa.

Nova gradska uprava obratila se novom šefu Gradskih groblja, Roku Gruji, koji je rekao da do isplate ne može doći jer se sve radilo bez ugovora, troškovnika i računa.

Zato su angažirana dva vještaka da provjere cijenu radova i s obzirom na to da se nisu poklapale procjene, osim za groblje Gornje Vrpče, u iznosu od 87.000 kn bez PDV-a, ta isplata je puštena na račun firme, no ostale nisu.

Doznaje se i da Bukovec Korlaetu ništa nije spominjao oko davanja mita Patriku Šegoti, već je samo tražio isplatu za izvršene radove.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!