Nižu se reakcije na pretres Horvatove kuće: “Kako (ne)zgodno…”

Vijesti 19. velj 202209:24 > 12:40 2 komentara
Igor Soban/PIXSELL

Dok se čeka službena potvrda da je policija jutros započela pretragu kuće ministra graditeljstva Darka Horvata, na društvenim se mrežama već redaju reakcije.

Kako neslužbeno doznaje Telegram, policija je jutros započela pretragu kuće ministra graditeljstva, Darka Horvata. Prema za sada dostupnim informacijama, ministra graditeljstva povezuje se sa zlouporabom položaja i ovlasti.

Bojan Glavašević prokomentirao je situaciju aludirajući na raspravu o opozivu ministra. “Kako (ne)zgodno – naime u srijedu je rasprava o opozivu ministra Horvata. Plenković sad već ima dosta dugu listu svojih ministara koje je branio, a završili su s policijom u gostima. Kao što rekoh, (ne)zgodno”, napisao je Glavašević.

Krešo Beljak je napisao da to nije izvanredna, nego svakodnevna vijest.

Mostov Marin Miletić pozvao je premijera na ostavku i da se raspišu novi izbori.

Nikola Grmoja je ustvrdio da im nisu potrebne akrobacije za smjenu ministra, već je dovoljno samo ujutro otvoriti portale.

Anka Mrak Taritaš na Twitteru je podijelila vijest i uz nju napisala: “Nova kletva: Nemoj da ti Anka Mrak-Taritaš pokreće opoziv”.

Domovinski pokret na Facebooku je napisao da jedino što mogu reći o ovom slučaju “jest da je opet na djelu kombinacija avnojevske i nojevske politike, točnije zabijanja glave u pijesak pred problemima i opasnostima.”

Dalija Orešković je upozorila da dokaze treba prikupiti čim prije da se sve skupa opet ne pretvori u predugu priču.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare