Prometna nesreća na A3, pješak na A6, vozi se usporeno

Vijesti 16. lis 202209:24 0 komentara
Goran Stanzl/PIXSELL

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Ivanić Grad u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine, upozoravaju u nedjelju ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Uz ograničenje brzine vozi se i zbog pješaka koji je uočen na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između tunela Rožman Brdo i Čardak u smjeru Rijeke.

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti te u Lici pa HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan promet očekuje se tijekom dana na gradskim cestama i obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta, cestama u priobalju i graničnim prijelazima. Vožnja u koloni ili povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) do 30. listopada zbog radova između čvorova Buzin i Lučko vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Lipovca, povremeno usporeno u koloni u oba smjera.

Do 16,30 sati odvija se prvo porečko izdanje Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra-Hrvatska te su pojedine ceste na području Poreča djelomično ili u potpunosti zatvorene za promet.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!