Puljak: Mislim da je sada jasno što građani žele. Split će biti grad primjer

Vijesti 10. srp 202220:53 > 21:59 1 komentar
Miroslav Lelas/PIXSELL

Ivica Puljak po objavi rezultata izbora obratio se javnosti. Najprije se zahvalio građanima Splita.

“Ja ću biti gradonačelnik svih građana Splita. Građani Splita koji su nas izabrali poslali su jasnu poruku, a to je da je ovaj smjer uvođenja red i smjer u kojemu svi građani jednaki i imaju iste šanse, da je to smjer u kojem žele da gradimo Split u sljedeće tri godine”, rekao je Puljak.

Sad će se upravljati na drugačiji način, dodao je.

VEZANA VIJEST

Kazao je da ih čeka veliki posao s kojim će početi već sutra.

“Bit ćemo ponosni na ono što ćemo napraviti sljedeće tri godine, učinit ćemo da bude centar regije i da bude primjer”, poručio je Puljak pa dodao kako je Split “centar svita”.

Dodao je da će javni interes biti iznad svega. “Sutra ćemo početi razgovatrati s SDP-om i Mostom. Čeka nas veliki posao. S ovom podrškom građana mi smo ojačani i sad smo sigurni da je dobar smjer kojim idemo. Mislim da je sada jasno što građani žele, žele javne natječaje, a ne korupciju i klijentelizam. Split će biti grad primjer”, poručio je.

“Želim biti gradonačelnik u dva mandata, ali dva puna. Razvoj Splita ovisi i nacionalnoj politici, ali moj fokus je Split”, rekao je Puljak.

Kaže da se ne boji kupovine vijećnika. “Da smo to htjeli, ne bismo ni išli na ove izbore”, rekao je, dodajući da vjeruje u svoj vijećnike.

Tijek događaja u Splitu pratimo OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare