Puljak poziva građane da HDZ-u daju crveni karton na izborima

Vijesti 21. lip 202214:24 0 komentara
Miroslav Lelas/PIXSELL

Kandidat Centra za splitskog gradonačelnika Ivica Puljak pozvao je u utorak građane da HDZ-u na nedjeljnim izborima daju crveni karton i zajedno učine iskaznice HDZ-a bezvrijednima, a vrijednima svjedodžbe i diplome koje su stečene znanjem.

Zauzeo se za Split bez povlaštenih stranačkih iskaznica i povlaštenih građana, za grad u kojem vlada red, koji su građani dugo priželjkivali.

Gradonačelnički kandidat konferenciju za novinare održao je na samo par metara od Banovine u koju će se, uvjeren je uskoro vratiti s obzirom na to da je potpuna pobjeda blizu.

vezana vijest

“Pozivamo građane da u nedjelju izađu na izbore i nama daju glasove kako ne bi više bilo slučajeva da se moramo natezati za važne odluke”, poručio je Puljak, ustvrdivši da je to jako važno kako bi imali sve poluge upravljanja u Splitu.

Prvi put u Hrvatskoj dogodilo se da se HDZ srami svog imena

Građani po njegovim riječima mogu biti ponosni jer se prvi put u Hrvatskoj dogodilo da se HDZ srami svog imena. “Ne samo da su građane pokušali prevariti odabirom nestranačkog kandidata nego na nedavnom predstavljanju nisu istaknuli ni najmanji znak stranke”, poručio je Puljak.

Pozvao je građane da HDZ-u ukinu svaku mogućnost da ikada više koriste javni novac za svoje interese i da upravljaju Splitom.

vezana vijest

Ustvrdio je da će Split u ponedjeljak biti grad u kojem će stranačke iskaznice HDZ-a biti bezvrijedne, što je veliki motivator da građani izađu na izbore. “Učinimo zajedno iskaznice HDZ-a bezvrijednima, učinimo vrijednima svjedodžbe i diplome koje su dobivene znanjem”, poručio je Puljak.

Komentirajući rezultate anketa po kojima Centar pobjeđuje u Splitu, rekao je da je to velika stvar za Split jer će oni imati stabilnu situaciju u vijeću.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!