Puljak: Sad će se laž na temelju koje HDZ opstaje ogoliti do kraja

Vijesti 29. lip 202212:09 > 12:21 1 komentar
Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivica Puljak oglasio se na Facebooku i poslao poruku i onima koji ga podupiru u nastojanju da ponovno osigura fotelju splitskog gradonačelnika, ali i onima koji mu stoje na putu do cilja. "Zajedno ćemo pobijediti 10. srpnja", poručuje Puljak.

Puljak je u podužoj objavi na Facebooku poručio kako drugi krug izbora ipak nije samo formalnost te da pred građane ne izlazi samo reda radi. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Nakon rezultata prvog kruga mnogi su analitičari i mediji zaključili da su izbori gotovi i da je drugi krug samo formalnost. No mi znamo da nije tako i da neće biti tako jer mi kao kandidati za izvršnu vlast sve građane Splita toliko poštujemo da pred njih u završnom krugu ne izlazimo tek radi reda. Mi ćemo ovih deset dana odgovarati na sva pitanja koja zanimaju javnost i nastaviti dijalog s građanima.

vezane vijesti

Kampanja neće biti formalnost i zbog onog što će raditi HDZ i protukandidat, za kojeg ni HDZ-ovi birači ne znaju je li ili nije njihov. Sad će se sve posvađane struje HDZ-a privremeno pomiriti radi spašavanja od poraza i potpunog gubitka Splita kao plijena. Sad će pasti sve maske HDZ-a sa i bez značke.

Sad će krenuti zloupotreba domoljublja i demokršćanstva do maksimuma. Kada osjete da više neće moći krasti, onda se uhvate ideologije. Sad će krenuti zastrašivanje vlastitih birača koji su im u prvom krugu okrenuli leđa. Sad će se laž na temelju koje HDZ opstaje ogoliti do kraja.

Od prvog dana prošlogodišnjih izbora do danas, mi smo znali da će HDZ s iskaznicom i bez iskaznice padati nečasno. Oni poraz neće prihvatiti časno, oni će sve koji se usude glasati protiv njihove vlasti nazivati najpogrdnijim nazivima.

Mi ćemo završnicu kampanje usmjeriti prema našim sugrađanima koje cijenimo i poštujemo, izlazili oni na izbore ili ne. HDZ i Zoran Đogaš kao kandidat za kojeg nitko ne zna čiji je, osim da mu HDZ plaća kampanju, u ovom dijelu kampanje nisu u stanju biti korektni protivnici da bismo uopće mogli voditi dijalog.

Pozivamo Splićane ne samo da ponove prvi krug, nego da ga pojačaju! Izbori nisu formalnost. HDZ se neće povući u okvirima fair playa, nego ga vi Splićani morate još jednom dostojanstveno, ali odlučno, poraziti.

Ja i moji zamjenici izdržat ćemo sve njihove udarce, a onda ćemo zajedno pobijediti 10. srpnja”, napisao je Puljak.

Puljku je, podsjetimo, za dlaku izmakla pobjeda na izborima već u prvom krugu pa će 10. srpnja snage ponovno odmjeriti s kandidatom HDZ-a, Zoranom Đogašem.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare