Rada Borić o Hasanbegoviću: “On uvijek govori o penetraciji”

Vijesti 20. svi 202113:26 > 13:461 komentar
Rada Borić, Nova Ljevica
Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rada Borić, saborska zastupnica Nove ljevica, komentirala je izjavu Zlatka Hasanbegovića koji je rekao da se "iza Možemo! kriju teoretičari lezbijskog sindikalizma".

VEZANA VIJEST

“Može li nešto biti zabavnije? Ne znam gdje i kada, u kojem trenutku on smisli ovakve genijalne sintagme. Bit će šala i pošalica na taj račun, mislim da treba poslušati njegov vokabular, budući da sam ja često u situacijama da čujem za što nas se sve optužuje, on voli inače jedan zanimljiv rječnik, on je i prije dva dana… on uvijek govori o penetraciji. Koristi jedan jako zanimljiv rječnik i mislim da bi tu možda jedan postfrojdijanski ili frojdijanski stručnjak imao što za reći”, rekla je Borić te dodala:

“Onaj tko se dobro osjeća u svom identitetu jednako tako ostavlja svim drugima da žive svoje identitete, a ovo je bilo posve besmisleno.”

Podsjetimo, Hasanbegović je jutros u Novom danu komentirao kampanju uoči drugog kruga lokalnih izbora u Zagrebu, a platformu Možemo! je optužio za skrivanje ideologije.

“Pokušava se prikriti ideološka supstanca pokreta koji se želi pokazati ad hoc skupinom zabrinutih građana, a riječ je o prvorazrednom ideološkom fenomenu. Ne mogu biti simboli neideološkog građanskog aktivizma ljudi koji su u svom djelovanju, seciram sada listu Možemo! i ešalon koji se krije iza platforme Možemo!, dakle, teoretičari lezbijskoga sindikalizma, Vili Matula, dakle, apolegeti titoizma, Urša Raukar i slični…”, rekao je, između ostalog, Hasanbegović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar