Radimir Čačić: Ako izađemo na izbore, Čehoka nema!

Vijesti 18. svi 202110:40
Radimir Čačić
Izvor: N1/ilustracija

Dva su kandidata ušla u drugi krug izbora za župana Varaždinske županije, sadašnji župan Radimir Čačić, kandidat Reformista i Umirovljenika, te Anđelko Stričak, kandidat HDZ-a, HSLS-a i HSU-a. Čačić je za N1 komentirao rezultate izbora te se osvrnuo na kandidata za gradonačelnika Ivana Čehoka.

“Najvažniji zadatak je da se riješimo te sramote, rak rane koja godinama opterećuje Varaždin, a to je ta ekipa koja je 12 godina na sudskim klupama s optužnicama, Čehok, Patafta i svi koji su s njima povezani”, kazao je Čačić.

Čehok se u drugom krugu bori s SDP-ovim Nevenom Bosiljem.

“Čehok je sad dobio 29 posto, a prošli put je dobio 42 posto. Ide u drugi krug, protiv njega je s 20 posto Bosilj, a Budimo grad, koja je organizacija civilnog društva ima osnovni cilj maknuti Čehoka jer opravdano smatra da je duboko umrežen u djelatnosti koje su dovele grad u ovo stanje. To je jasno protiv Čehoka, Bosilj jasno protiv Čehoka i mi smo jasno protiv Čehoka. Ako izađemo na izbore, Čehoka nema”, poručio je.

Kaže da “Varaždincima kriminalci nisu srcu dragi, ali da je pravosuđe korumpirano”.

“Varaždinci s razlogom ne vjeruju pravnoj državi i onda u tom vaganju procjenjuju i misle si da je možda čovjek nevin. Ako u 12 godina nisu čovjeka osudili, može se reći da ne znamo je li čovjek kriv”, kazao je Čačić i dodao:

“Naravno da je moje duboko uvjerenje kad imate ljude s potvrđenim optužnicama, normalno i pristojno politički pozicioniran čovjek ili stranka ne žele s njim imati posla. Sve više mi je jasno tko je Čehok, nestao je i u vijeću, iz razumljivih razloga.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar