Radusinović o Zadravec: U javnosti nismo čuli da se tako etiketira muškarca

Vijesti 23. svi 202110:10 > 10:44 20 komentara
dijana zadravec
Marko Prpic/PIXSELL

Rozita Vuković iz Jutarnjeg lista i Dragana Radusinović s portala Direktno komentirale su u Točki na tjedan N1 televizije sukobe u KBC-u Sestre milosrdnice.

Vuković kaže da se u bolnicama uvijek kadroviralo politički te da zato sad imamo situaciju kakvu imamo.

Radusinović podsjeća na izjavu predsjednika da bi premijer Plenković to mogao riješiti jednim telefonskim pozivom na što je Plenović odgovorio da se to ne rješava pozivom premijera. Radusinović kaže da je iz toga iščitala da je premijer naredio nekom drugom da obavi taj poziv, vjerojatno ministru. Podsjetila je i da se liječnicima omogućilo da rade privatno na početku mandata prve Plenkovićeve vlade.

“Dijani Zadravec svi vjerujemo, vjerujemo u korupcijsku hobotnicu s kojom se ona obračunava. Zanima me hoće li DORH reći da u njenoj kaznenoj prijavi nema ništa novo. Jandroković kaže da je naštetila HDZ-u. Zar HDZ-u šteti kad netko kaže ‘mito i korupcija'”, pita se Radusinović.

VEZANE VIJESTI

Vuković smatra da su u pozadini obračuna u KBC-u osobni razlozi.

“Zadravec je u tom sustavu dugo, sigurno ne zna te stvari od jučer. Zašto nije ranije prijavila te stvari DORH-u”, govori, a pita se i kako u KBC-u nisu reagirali na njeno ponašanje ranije, ako je zaista to problem. Ekscentričnost Dijane Zadravec komentirala je i Radusinović. “Nikad u javnom prostoru nismo čuli da se tako etiketira nekog muškarca. Ali kad je jedna žena u pitanju, osobito ako nosi minice i doktorica je, i dobro joj stoje te minice, onda govorimo o njoj da je ekscentrična i mobingira”, kaže ona.

Vuković zaključuje da i će se sukobi u Vinogradskoj bolnici nastaviti.

Više čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare