Raspudić pozvao Plenkovića na sučeljavanje ispred zatvora u Remetincu

Vijesti 12. pro 202114:37 > 14:48 5 komentara
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon što ga je predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu pozvao Ninu Raspudića da dođe s njim u obilazak Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević, a potom ga je Raspudić za N1 pozvao na sučeljavanje - Raspudić je danas konkretizirao poziv. Pozvao je Plenkovića na sučeljavanje u ponedjeljak u 12 sati ispred zatvora u Remetincu.

Raspudićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15h sučelimo na covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup.

Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13.12. točno u podne. Osjećat će se kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion. Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija”, napisao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare