Oporba o novim uhićenjima u Hrvatskoj: “Taj je slučaj već skoro pa opjevan…”

Vijesti 23. stu 202312:40 3 komentara

Uz zagrebačkog poduzetnika Zorana Pripuza, investitora nezakonitog kampa na Murteru, u akciji policije i Uskoka u četvrtak su, prema neslužbenim podacima, uhićene još tri osobe povezane s kampovima te bivša službenica Šibensko-kninske županije.

Nova uhićenja u Hrvatskoj komentirali su oporbeni saborski zastupnici. Zastupnik SDP-a Mišel Jakšić kaže da podržava rad državnih tijela.

“Taj slučaj je već skoro pa opjevan, nemojmo se lagati, imamo mi po Istri, Kvarneru i drugdje takvih slučajeva gdje onaj tko ima novaca i veza zna podmazati”, rekao je Jakšić.

Saborska zastupnica stranke Glas Anka Mrak Taritaš poručila je da nitko nema pravo bespravno graditi. “Smisao države je da sankcionira bespravnu gradnju i od bespravne gradnje ne smije biti amnestiran nitko, pa ni onaj bahati šef HEP-a koji i dalje bespravno gradi i objašnjava da to nije baš tako.”

Nova uhićenja komentirao je i Mostov Nikola Grmoja. “Kad sam na jednoj televiziji rekao da je Pripuz otpadna mafija on me tužio. Ja sam presuđen s 9000 kuna kazne. Treba propitati Pripuza. Treba propitati poslovanje te dvojice koji su povezani i s otpadnim biznisom i ne smije se događati da naše pravosuđe na ovakvim situacijama love takve ljude nego i na pitanju gospodarskog kriminala.”

Više o samim uhićenjima čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare