Richter se obrušio na Možemo!: Tražili su da ne sudjelujem na Hodu za život…

Vijesti 11. lis 202110:33 > 10:48
Izvor: Robert Anic/PIXSELL

Dr. Darko Richter ponovno se osvrnuo na postupak izbora ravnatelja bolnice Srebrnjak, a komentirao je i stranku Možemo!.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Što su od mene tražili dok su me vagali za mjesto ravnatelja Srebrnjaka. Da ne istupam javno, nego da nastupe koordiniram s glasnogovornikom iz Gradske uprave, nekim Jagićem. Da ne sudjelujem na Hodu za život. To mi je ponovljeno nekoliko puta. Najviše ih je mučila medijska hajka, zbog koje su tražili da se ne branim, da pustim da se slegne.

VEZANE VIJESTI

Ponavljali su kao se dijametralno svjetnazorski razlikujemo, kao da se razlikuju samo oni od mene, ali ne i ja od njih. Udaljenost je ista. NAJVAŽNIJI IM JE BIO IDEOLOŠKI OKVIR. Sve im se na tome ruši. Netko ih je krivo podučavao (mislim, Lenjin: cijela politika je kadrovska politika, i ništa više; tako je nekako govorio).

Cijeli Srebrnjak je rupa bez dna, a kada dođe politički komesar, ili neki katolik za kojeg će nam javiti s portala index-hr da je to pravi katolik kakvog treba tražiti, ta će ih rupa doći glave – financijski. Prokušani kadrovi na Srebrnjaku će se pokušati ponovno ponuditi da saniraju rupu koju su sami otvorili. Ma bit će to zanimljivo”, napisao je Richter na Facebooku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar