S posteljinom u smeće bacio i pitona teškog 12 kg, šokirao smetlare

Vijesti 13. lis 202214:02 0 komentara
David Clode/Unsplash

Potvrda do kuda doseže ljudska neodgovornost je i zastrašujući primjer iz austrijske pokrajine Vorarlberg, gdje je radnike na deponiju smeća u Böschistobel u Nenzingu nedaleko Bludenza užasnuo 1,6 metara dug i 12 kilograma težak piton.

Ondje ga je umotanog u deku, u jednom stiropor boksu na odlagalištu smeća, ostavila zasad nepoznata osoba, piše tabloid Heute. Kada su smetlari čistili i sakupljali razbacani otpad na deponiju smeća, odjednom su uočili da se nešto čudno događa. U boksu od stiropora, ispunjenm posteljinom nešto se počelo micati. Kada su smetlari podigli posteljinu užasnuli su se našavši se oči u oči s pitonom.

VEZANA VIJEST

Neobičan susret s opasnom zmijom koja ne ubija otrovom nego davljenjem žrtve, odmah su prijavili svojim nadležnima, koji su potom potražili veterinarsku pomoć.

Nakon identifikacije od strane jedne od pozvanih veterinarki, piton je prebačen u ZOO Ardetzenberg u Feldkirchu i sada je na sigurnom. Doduše bez posteljine, ali sa svime što mu je potrebno za život u terariju ZOO-a.

Navedeni slučaj austrijska pokrajinska policija priopćila je medijima kako bi svi oni koji čuju ili pročitaju o ostavljenom pitonu na smetlištu, pomogli u pronalasku neodgovornog vlasnika zmije, koja je opasan kućni ljubimac, piše Večernji list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!