Sabor: Nitko nije zabranio davanje izjava roditeljima njegovateljima

Vijesti 17. ožu 202314:08
N1

Nakon objave teksta i videa pod naslovom 'Roditeljima njegovateljima zabranili da daju izjave u Saboru pa se predomislili' iz Sabora su nam poslali zahtjev za ispravkom netočne informacije.

“U skladu sa čl. 40. – 46. Zakona o medijima ovime radi istinitog i cjelovitog informiranja javnosti podnosimo zahtjev za objavom ispravka netočne informacije objavljenih u televizijskom prilogu i tekstu pod naslovom „Roditeljima njegovateljima zabranili da daju izjave u Saboru pa se predomislili“, objavljen 17.3.2023. i.o. na mrežnim stranicama na poveznici: Roditeljima njegovateljima zabranili da daju izjave u Saboru pa se predomislili – N1 (n1info.hr).

Nitko u Hrvatskom saboru, niti s političke niti sa službeničke razine, nije zabranio davanje izjava roditeljima njegovateljima koji su danas nazočili glasovanju u Hrvatskome saboru, a Straža Hrvatskoga sabora nema niti ingerenciju niti je pokušala bilo koga spriječiti u davanju izjava. Kako je jasno čujno na vašoj snimci, djelatnik Straže novinare je uputio na voditeljicu Službe za medije koja je potvrdila da nema nikakvih prepreka za davanje u Saboru”, navode u zahtjevu za ispravkom poslanom iz Sabora.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.